Kumppanisi tilintarkastuksessa

Tilintarkastuspalvelut ammattitaidolla

Tarjoamme myös HTM-tilintarkastuspalvelut. Erikoisosaamistamme ovat yhdistykset ja pk-yritykset.

Meiltä saat HTM-tilintarkastuspalvelut.

Kauppakamarin hyväksymiä tilintarkastuspalveluja tarvitset, jos yrityksen taseen loppusumma on yli 100000 euroa, liikevaihto yli 200000 euroa, yrityksessäsi työskentelee vakituisesti yli kolme henkilöä tai asunto-osakeyhtiössäsi on yli 30 asuntoa. Myös yli 50000 euroa RAY:n avustusta saavien yhdistysten tai säätiöiden tulee teettää tilintarkastus.

Leermalta saat Helsingin kauppakamarin hyväksymät HTM-tilintarkastuspalvelut asiantuntemuksella ja kokemuksella. Olemme erikoistuneet myös RAY:n, ministeriöiden ja Tekesin rahoittamien hankkeiden tarkastamiseen.

TILINTARKASTAJAN PÄÄASIALLISET TEHTÄVÄT

Tilintarkastus sisältää kirjanpidon, tilinpäätöksen ja hallinnon lakisääteisen tarkastuksen.

Tilintarkastaja tekee tilintarkastuksesta tilintarkastusmerkinnän ja antaa tilintarkastuskertomuksen. Tarvittaessa hän antaa tilintarkastuspöytäkirjan tai erillisen tilintarkastusmuistion.

Hyväksytyllä tilintarkastajalla on myös muita lakisääteisiä tehtäviä kuten erilaisten lausuntojen kuten RAY-hankkeiden AUP-lausuntojen antaminen.

Autamme yrityksiä ja yhdistyksiä myös talouden suunnitteluun, raportointiin ja verotukseen liittyvissä kysymykissä.

  • Konsultointi

    Tarjoamme kokonaisvaltaisen taloushallinnon osaamisen erilaisiin kehttämistilanteisiin. Halutessasi voit myös hankkia meiltä koko taloushallinnon palvelut ulkoistettuna.