Kumppanisi tilitoimistopalveluissa

Kirjanpito

Peruskirjanpitoomme kuuluu kuukausittainen kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus. Toimitamme kuukausittain päivä- ja pääkirjan sekä tuloslaskelman ja taseen. Huolehdimme myös talouteen liittyvistä toimialakohtaisista erityisvaatimuksista ja palvelumme olennainen osa on asiakkaan neuvonta häntä askarruttavissa talousasioissa. Kaikki talousraportit toimitamme sähköisesti.

Sisäinen laskenta ja talousennusteet

Tarvittaessa hoidamme kirjanpidon kustannuspaikkakohtaisesti ja autamme myös projektiseurannassa.
Tarjoamme apua myös kassavirta- ja tulosennusteissa.

Viranomaisilmoitukset ja avustukset

Huolehdimme kuukausittaisista arvonlisäveroilmoituksista ja muusta verotukseen liittyvästä raportoinnista.
Erityisosaamistamme on avustusraportointi RAY:lle, EU:lle ja ministeriöille.

Tilinpäätökset ja verotus

Tilinpäätöksen ja veroilmoituksen lisäksi voimme laatia kokouspöytäkirjat ja tehdä tarvittavat vero- ja osingonjakolaskelmat.

Palkanlaskenta

Suoritamme palkanlaskennan ilmoittamiesi tietojen perusteella, ennalta sovitussa aikataulussa. Palkanlaskentapalvelun laajuus sovitaan aina asiakaskohtaisesti. Työmme voi käsittää pelkän palkan laskemisen tai koko palkkahallinnon. Ilmoitukset viranomaisille ja vakuutusyhtiölle kuuluvat automaattisesti palkanlaskennan piiriin.

Myyntilaskutus ja perintä

Hoidamme asiakkaidemme laskutuksen sovitusti omalla järjestelmällämme tai mahdollisuuksien mukaan asiakkaan järjestelmällä. Lähetämme laskuja niin paperiversioina kuin e-laskuina. Laskutuspalvelun ohessa toteutamme tarvittaessa myyntireskontran hoidon ja myyntisaatavienne maksuhuomautusten lähettämisen. Huolehdimme myös siirrot perintäyhtiölle tai tarvittaessa suorista perintätoimista.

Maksuliikenne

Huolehdimme halutessasi myös maksuliikenteestä. Tallennamme laskut yrityksen ostoreskontraan, josta maksamme ne asiakkaan hyväksynnän jälkeen. Suoritamme nämä tehtävät joko perinteisesti tai kokonaan sähköisesti.

  • Kirjanpito ja tilinpäätös

    Palvelumme ulottuvat aina yrityksen perustamisesta kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, laskutukseen ja verotukseen.

  • Konsultointi

    Tarjoamme kokonaisvaltaisen taloushallinnon osaamisen erilaisiin kehttämistilanteisiin. Halutessasi voit myös hankkia meiltä koko taloushallinnon palvelut ulkoistettuna.