Kumppanisi taloushallinnon konsultoinnissa

Konsultointimme asiakkaiden tarpeisiin

Leermalta saat tarpeisiisi räätälöityä konsultointia erilaisiin taloushallinnon haasteisiin ja erityistilanteisiin. Asiantuntijoillamme on kahdenkymmenen vuosien kokemus kansainvälisen konsernin taloushallinnon johdosta, jonka pohjalta pystymme varmistamaan tehokkaat ja oikeat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin.

Yritysten perustaminen

Tarjoamme apua yrityksen elinkaaren alusta lähtien. Ota yhteyttä, kun olet päättänyt perustaa uuden yrityksen. Meiltä saat avun oikean yritystyypin valintaan, tukea perustamiseen ja sparrauksen liikeidean taloudellisen menestyksen varmistamiseksi. Autamme myös mielellämme liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja kiteyttämisessä mahdollisten rahoittajien (esim. Finnvera tai pankit) tarpeisiin.

Veroneuvonta

Tarjoamme neuvontaa erilaisissa yritysten ja yhdistysten verotuksillisissa kysymyksissä.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelut

Tarjoamme taloushallinnon ulkoistuspalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit hankkia meiltä kokonaisvaltaisen taloushallinnon ulkoistuksen tai sen osan ulkoistuksen. Voimme myös ottaa vastaan yrityksesi taloushallinnon kokonaisuuden ja osaajat osana ulkoistusta. Halutessasi voit hankkia Leermalta myös palveluna kirjanpitäjän, controllerin tai talouspäällikon työskentelemään yrityksessäsi tai yhdistyksessäsi. Ota yhteyttä ja löydetään oikea ratkaisu taloushallinnon tarpeisiisi.

  • Kirjanpito ja tilinpäätös

    Palvelumme ulottuvat aina yrityksen perustamisesta kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, laskutukseen ja verotukseen.

  • Konsultointi

    Tarjoamme kokonaisvaltaisen taloushallinnon osaamisen erilaisiin kehttämistilanteisiin. Halutessasi voit myös hankkia meiltä koko taloushallinnon palvelut ulkoistettuna.